Saturday, March 26, 2011

DSLR NIKON D50 Untuk D'jual(Second hand)


hari ini,xtau nak buat pa pa,tiba2 t'tengak dalam wall sorang kwn,
dia nk jual DSLR D50..perhhh...DSLR yang sedang hangat orang duk cari balik 2 ..
pa lagi,aku minta izin r saja ja gatai tangan hendak promo..Na nak tau kot2 da kwn2 dlm blog ni duk cari juga ka kan...
butiran tentang DSLR ni..leh r tengak kat bawa..aku cuma copy paste..keja mudah..hahaha


nikon d50 bersama kit lens 18-55mm utk dijual~
rm1500~ (boley nego lg; offer harga korang)~
keterangan item~

1x nikon d50 body include motor
1x nikkor kit lens 18-55mm
1x penutup camera
1x bateri nikon original
1x nikon charger
1x stripe
1x memory card 2gb

total RM1500~
still boleh nego!!!!

sama keluar dgn d70s! kamera yg makin org dok cari cari nie! utk yg br berjinak dlm fotografi, inilah kamera yg paling baik utk korang dah siap sumer, just pasang dan pakai je.! mmg giler terbaik! pastu body siap dgn motor, so xpayah risau nk gne lens xdak motor~ lens dia usah dikenangla, payah nk jmpe, and sharp giler!
plg terbaik! shutter count rendah! baru 11K!

item dah berusia 2 tahun lebih, SC 11k!!!!

reason ak jual: mmg jual kamera.
^_^

cod ipoh

sebarang pertanyaan hubungi/sms 0175333360 lutfi


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...