Friday, March 27, 2009

SANG KENARI

LOGO KEDAH
LOGO KFA

2 tahun b'trut2 kedah dpt ketiga2 piala yg jd idaman stiap ngri or stiap klab bola spak ngra kta...
na da ngeri yg mampu lg bt rekod sperti pasukan sang kenari lg bt msa kni...
tahniah aku ucapkan kpada pasukan kedah & jgak terhdap jurulatih kdah iaitu azrai...
dengan pencampaian itu yg mmbuat pasukan kdah mula digeruni ni oleh pihak lwn...
yg pda mlanya pasukan hijau kuning ni...dianggap pasukan underdog.....
tetapi sebaliknya b'laku....walaupun thun ni nmpak ajk menurun...tpi aku p'cya pasukan kedah mampu bangkit....sekurang2nya 1 or 2 piala....piala FA dah t'lpas....biarkan ja...
da lg piala malaysia n piala liga super menanti hijau kuning.....

PULUN KEDAH PULUN...
                 KEDAH PASTI BOLEH....
                                  


                                  ......PENYOKONG SETIA HIJAU KUNING.....
                                                                      .... KELAB PENYOKONG HUTAN KAMPUNG...

PASUKAN KEDAH ( HIJAU KUNING )

juara double treble
logo kedah
juara 2007/2008
biar jasa jadi kenangan
datuk ahmad basri akil
menteri besar meraikan kejayaan

LIRIK LAGU KERAMAT PASUKAN BOLA SEPAK KEDAH

Yakinkanlah diri sendiri
Berjuanglah sejiwa murni
Tekun berani sesungguh hati
Demi sukan mengharung negeri

Biar jasa jadi kenangan
Hijau Kuning lambang kemegahan
Jelapang Padi tempat sanjungan
Negeri Kedah Darul Aman

Kedah, Kedah pantang kalah
Walu sakit jatuh dan rebah
Bangun lantas semula gagah
Bajur lalu melintang patah

Hijau Kuning tanahku
Darul Aman negeriku
Hijau kuning darahku
Negeri Kedah negeriku

Kedah, Kedah pantang kalah
Walu sakit jatuh dan rebah
Bangun lantas semula gagah
Bajur lalu melintang patah

Hijau Kuning tanahku
Darul Aman negeriku
Hijau Kuning darahku
Negeri Kedah negeriku
Negeri Kedah negeriku

Monday, March 23, 2009

ILUVISLAM

ASSALAMUALAIKUM......
Agama islam adalah satu2nya agama yg pling smpurna
dri dlu hingga selama2nya....
tiada agama leh tandingi.....
ILUVISLAM

iluvislam (kata-kata)



LOKASI SHOOTING

shima n drive,haha





Aku ni leh kta penyebok ja r time firts 2,
dil yg ajk aku g tmn dia r,aku pun jkt ja r...
smpai sna,smbang pnya smbang....
(ee)...dia bdk umh aku r,xda gmbar dia dlm ni r....
dia soh aku tangkap gmbar r plak.....keja aku time 
2 keja tngkap gmbar xsdah2 r...haha...
penat jgak tngkap gmbar orng nohhh...
shooting pnya shooting...
pas2 hbis.....
km pun g mkn...
mkan free...spa xnk..btl x....
silap2 r...da gmbar ee dlm ni r,korang tgk r
 bdk pka spek,bju wrna koko oren...
2 r ee............

Sunday, March 22, 2009

GALERI PETRONAS

sedang menghayati lukis2 
banyk btl lukis cntik2 tau
dpat sorng 1 poster free
Cik Amad bwak km 1 klaz g jlan2 & tgk2 galeri petronas.....
km dpat mlhat pelbgai jnis lukisan yg t'dpt di dlm galeri 2 r...
lukis kat sna sgt cntik & unik r...
mmang gepak tau...
korang try r g tgk....msti korang kan puas ati r klau korang tgk s'dri ....
selepas puas psing2 kot dlm galeri 2...
km dpat poster free....
staff kat galeri 2 bg kat km sorng 1 ....
sbelum blik...km smpat lg b'gmbar...

PENTOMINE

Dlm pontomine ni,aku jd bdak yg nakal r,nk kta jahat 2 x r sgt,haha
aku nk tumbuk & sepak orng tua r...
kena dia lnggar aku r......kami bdk sek yg ponteng sek 
aku mlas nk cta pnjang2 r...
nnt bt korang boring plak..haha...
last skali km insaf r dgr cta orng tua 2 tntang cam na orng
dlu2 mnuntut kemerdekaan......
tp syg r,slah sorng bdak team aku xdpat join skali r(eg).....
dia g konvo r time p'tndingan 2.......sblom nek ats pntas 2,mmang b'debar2 r....
slpas pijak ja pntas...
debar  2 trus hilang tau...2 yg best 2
km bt cam pntas 2 km yg pnya tau......


CAMEROON HIGHLAND

semasa sedang tnggu drive bas r yg g mnum2.kat kdai na ntah
klau korng nk tau.yg tgh2 2 r pian...
bdk yg xmndi 2 r....hahaha
aku perknalankan dri kiri k(zubil,hafiz,pian,pa'an,aku n yg tngkap gmbar ni dil)
ni tmpat penginapan km,best n selesa jgak r
bsar jgak dlm dia,smua ni ditnggung oleh UNIKL
UNIKL sewa 5 r,2 utk laki,2 utk pompuan
n sebuah utk staff r
ni bukit yg tlah d'gondol kat ipoh kot klau xclap aku r
dunia....dunia....
ni ladang teh boh r,korang msti tau kan
cntikkan
aku suka r tgk...hahaha...
mmang layan tau....
cameroon r,aku xpasti pa nma umh ni...hahaha


ni cta tntang cameroon plak k......
aku & dil bt kputusan last2 minit utk g cameroon ni,dil hbis kelaz pro comm,pd ms yg sm aku bru jejak kaki dlm klaz ja,tba2 dil pngl aku n dia tnya aku nk g ka x,tnpa pkir pnjang.....
aku n dil bt kputusan utk join.....
aku coll pa'an,tnya dia sm da km leh join ka x.......km dpt kputusan positif dr pa"an...haha...
km trus b"gegas blik umh & aku n dil ajk bdk umah aku skali,nma dia pian....
pian ngan xmnd,trus b'siap n ikt km skali hahaha.......
lma jgak km tnggu drive bas....
dia leh g mnum2 dlu...haha...jnji kul 9,tp kul 11 bru km b"grak.....mklum r jnj melayu ktakan....korng paham2 ja r........km smpai sna kul 4 cam 2 r,smpat r nk rhat jap....
pas 2 kuar jlan2 plak....................
korang tgk r gmbar yg km tngkap 2 k....da bnyak lg kat bhagian bwah................

Saturday, March 21, 2009

STUDIO UNIKL

......ni r gambar produk aku.cntik x,aku tngkap gmbar.....
klau xcntik,jgn mrah r,bru firts time r gna studio
haha,korng dgr r dlu cta aku ni k,bru aku nk tnjuk pic r,hahaha,jgn mrah k.....
ni cta tntang studio unikl r,time 2,cik Amad (lecture aku) ajr km cra2 nk gna studio 2,ajr pnya ajr,akhirnya dia bg aku & mmber aku try r tngkap gmbar dlm stydio 2.......
best btl tngkap gmbar dlm studio r,aku jd mnat tngkap gmbar dlm studio dri kat luar r.....
tp bnyak keja skit r nk tngkap gmbar dlm studio 2,nk set chaya lg n bnyak lg r.......
tp bg aku mmang best r n lyan r,hahaha....
pas2 pa laki kan,aktiviti tngkap gmbar b'ramai2 r...hahaha
cam2 kelaku manusia bla nk tngkap gmbar,cntoh,korng tgk r gmbar dibawah 2

MIIT STUDIO (UNIKL)

STUDIO UNIKL

BERGAMBAR BERSAMA CIK AMAD
KELAKU BUDAK2 KLAZ AKU

ZAMIR,TOK N AKU
BEND BARU.....

LATIHAN & PERTANDINGAN PETOMINE

HARI PERTANDINGAN

persembahan team aku
perasaan berdebar2 sebelum persembahan
munirah sedang makeup yamin
yamin bersembang ngan sharil
makeup utk kelihatan tua

PENTOMINE

MUNIRAH,AKU & KETUA
imani sedang makeup pelakon
team pentomine aku

aku,eg & yami sedang b'bincang

GALERI PETRONAS

galeri petronas
cik amad b'sma lukisan orang tua
cik amad b'sma2 awek2 unikl
4 orang jejaka unikl
lukisan tarian
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...