Tuesday, November 3, 2009

kEiNdAhAn Kl PaDa PuKuL 3 pAgI





keadaan yg sunyi & indah pada pukul 3 pgi itu
sgt menyenangkan ku...
jrang2 skali ku dpt melihat keindahan & kesunyian KL seperti ni rupa
tidak,aiya....msti kedengaran bnyi kenderaan terutamanya
kereta & motor ja...
banyak bising n menyakitkan telinga ku...hahahha

Friday, October 9, 2009

sebelom & selepas pertangingan

ni possing ala-ala duk tgk kot ats..
tp yg lalat ni dia leh bt cra sotong leh...
haha



nyam-nyam....
selepas habis bt p'smbahan..kmi bdak2 team aku
nk g mkn r...apa lg kan...
mklum r prut dah men mcm2 muzik...haha
ni sesi tngkap gmbar...haha..
lalat ni sibuk btl...
dia pun nk jgak b'gmbar
ni sblom start p'tndingan r...
nk bg hlang rs gemuruh..
nmpak cam artis x possing aku...haha..
ni topi aku pnjam ja...
ni sesi ltuhan t'akhir pd mlm sblom p'tndingan
ni proses nk bt darah...
kmi dah bg drah sndri pun xleh...
syg ooo...drah kmi...hahhaha
2 yg t'pksa gna sirap campur nescafe...
wngi gla r bau dia...hahahha
cam nk mnum ja

Wednesday, September 30, 2009

sesi fotografi wed dummiesgarage





sesi fotografi web kami r
www.dummiesgarage.com..
wed ni sja ja km bt n utk km ltakkan projek km n bnyk lg r
klau kmu smua nk tau..
kna ygk sndri r web kmi 2..
web kmi xsberapa r..
web biasa2 ja..
x r gempak sgt pun..
hahahha....

poem sem 2




ada anak toyol kat sbelah aku..hahaha
ni time sbelum gliran kami nk bt p'smbahan r
km kumpul n training kat level 16..
training bt t'akhir..
hahahhahaha...
tp yg bestnya 2...
smuanya smngat tau time training bt kli t'akhir n
time p'tndingan 2......
mmang gempak r...
hahahha..
tp km dpt no 3 r...
tp b'syukur jgak r..
pnat lelah dpt jgak no 3 r..
hahahha..btl x kwn2...
yg paling best 2..
no 1 n no 2 2...
dpt kat team bdk umah aku jgak r..
hahahha..
no 1 dpt kat team fadil n no 2 dpt kat team
mahfuz..
hahahhaha...
kranya dlm plazarah 1818 ni..
smua b'bakat r..
cewah....
prasan r plak..
hahaha...sja ja nk b'garau

Friday, March 27, 2009

SANG KENARI

LOGO KEDAH
LOGO KFA

2 tahun b'trut2 kedah dpt ketiga2 piala yg jd idaman stiap ngri or stiap klab bola spak ngra kta...
na da ngeri yg mampu lg bt rekod sperti pasukan sang kenari lg bt msa kni...
tahniah aku ucapkan kpada pasukan kedah & jgak terhdap jurulatih kdah iaitu azrai...
dengan pencampaian itu yg mmbuat pasukan kdah mula digeruni ni oleh pihak lwn...
yg pda mlanya pasukan hijau kuning ni...dianggap pasukan underdog.....
tetapi sebaliknya b'laku....walaupun thun ni nmpak ajk menurun...tpi aku p'cya pasukan kedah mampu bangkit....sekurang2nya 1 or 2 piala....piala FA dah t'lpas....biarkan ja...
da lg piala malaysia n piala liga super menanti hijau kuning.....

PULUN KEDAH PULUN...
                 KEDAH PASTI BOLEH....
                                  


                                  ......PENYOKONG SETIA HIJAU KUNING.....
                                                                      .... KELAB PENYOKONG HUTAN KAMPUNG...

PASUKAN KEDAH ( HIJAU KUNING )

juara double treble
logo kedah
juara 2007/2008
biar jasa jadi kenangan
datuk ahmad basri akil
menteri besar meraikan kejayaan

LIRIK LAGU KERAMAT PASUKAN BOLA SEPAK KEDAH

Yakinkanlah diri sendiri
Berjuanglah sejiwa murni
Tekun berani sesungguh hati
Demi sukan mengharung negeri

Biar jasa jadi kenangan
Hijau Kuning lambang kemegahan
Jelapang Padi tempat sanjungan
Negeri Kedah Darul Aman

Kedah, Kedah pantang kalah
Walu sakit jatuh dan rebah
Bangun lantas semula gagah
Bajur lalu melintang patah

Hijau Kuning tanahku
Darul Aman negeriku
Hijau kuning darahku
Negeri Kedah negeriku

Kedah, Kedah pantang kalah
Walu sakit jatuh dan rebah
Bangun lantas semula gagah
Bajur lalu melintang patah

Hijau Kuning tanahku
Darul Aman negeriku
Hijau Kuning darahku
Negeri Kedah negeriku
Negeri Kedah negeriku

Monday, March 23, 2009

ILUVISLAM

ASSALAMUALAIKUM......
Agama islam adalah satu2nya agama yg pling smpurna
dri dlu hingga selama2nya....
tiada agama leh tandingi.....
ILUVISLAM

iluvislam (kata-kata)



LOKASI SHOOTING

shima n drive,haha





Aku ni leh kta penyebok ja r time firts 2,
dil yg ajk aku g tmn dia r,aku pun jkt ja r...
smpai sna,smbang pnya smbang....
(ee)...dia bdk umh aku r,xda gmbar dia dlm ni r....
dia soh aku tangkap gmbar r plak.....keja aku time 
2 keja tngkap gmbar xsdah2 r...haha...
penat jgak tngkap gmbar orng nohhh...
shooting pnya shooting...
pas2 hbis.....
km pun g mkn...
mkan free...spa xnk..btl x....
silap2 r...da gmbar ee dlm ni r,korang tgk r
 bdk pka spek,bju wrna koko oren...
2 r ee............

Sunday, March 22, 2009

GALERI PETRONAS

sedang menghayati lukis2 
banyk btl lukis cntik2 tau
dpat sorng 1 poster free
Cik Amad bwak km 1 klaz g jlan2 & tgk2 galeri petronas.....
km dpat mlhat pelbgai jnis lukisan yg t'dpt di dlm galeri 2 r...
lukis kat sna sgt cntik & unik r...
mmang gepak tau...
korang try r g tgk....msti korang kan puas ati r klau korang tgk s'dri ....
selepas puas psing2 kot dlm galeri 2...
km dpat poster free....
staff kat galeri 2 bg kat km sorng 1 ....
sbelum blik...km smpat lg b'gmbar...

PENTOMINE

Dlm pontomine ni,aku jd bdak yg nakal r,nk kta jahat 2 x r sgt,haha
aku nk tumbuk & sepak orng tua r...
kena dia lnggar aku r......kami bdk sek yg ponteng sek 
aku mlas nk cta pnjang2 r...
nnt bt korang boring plak..haha...
last skali km insaf r dgr cta orng tua 2 tntang cam na orng
dlu2 mnuntut kemerdekaan......
tp syg r,slah sorng bdak team aku xdpat join skali r(eg).....
dia g konvo r time p'tndingan 2.......sblom nek ats pntas 2,mmang b'debar2 r....
slpas pijak ja pntas...
debar  2 trus hilang tau...2 yg best 2
km bt cam pntas 2 km yg pnya tau......


CAMEROON HIGHLAND

semasa sedang tnggu drive bas r yg g mnum2.kat kdai na ntah
klau korng nk tau.yg tgh2 2 r pian...
bdk yg xmndi 2 r....hahaha
aku perknalankan dri kiri k(zubil,hafiz,pian,pa'an,aku n yg tngkap gmbar ni dil)
ni tmpat penginapan km,best n selesa jgak r
bsar jgak dlm dia,smua ni ditnggung oleh UNIKL
UNIKL sewa 5 r,2 utk laki,2 utk pompuan
n sebuah utk staff r
ni bukit yg tlah d'gondol kat ipoh kot klau xclap aku r
dunia....dunia....
ni ladang teh boh r,korang msti tau kan
cntikkan
aku suka r tgk...hahaha...
mmang layan tau....
cameroon r,aku xpasti pa nma umh ni...hahaha


ni cta tntang cameroon plak k......
aku & dil bt kputusan last2 minit utk g cameroon ni,dil hbis kelaz pro comm,pd ms yg sm aku bru jejak kaki dlm klaz ja,tba2 dil pngl aku n dia tnya aku nk g ka x,tnpa pkir pnjang.....
aku n dil bt kputusan utk join.....
aku coll pa'an,tnya dia sm da km leh join ka x.......km dpt kputusan positif dr pa"an...haha...
km trus b"gegas blik umh & aku n dil ajk bdk umah aku skali,nma dia pian....
pian ngan xmnd,trus b'siap n ikt km skali hahaha.......
lma jgak km tnggu drive bas....
dia leh g mnum2 dlu...haha...jnji kul 9,tp kul 11 bru km b"grak.....mklum r jnj melayu ktakan....korng paham2 ja r........km smpai sna kul 4 cam 2 r,smpat r nk rhat jap....
pas 2 kuar jlan2 plak....................
korang tgk r gmbar yg km tngkap 2 k....da bnyak lg kat bhagian bwah................

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...